Enklere å finne trådløse nett

Enklere å finne trådløse nett

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Hvem har vel ikke revet seg i håret etter å ha logget på det ene ubrukelige trådløse nettet etter det andre? Å komme seg på nett når man er på farta kan være en utfordring. For selv om det finnes en rekke trådløse nett der ute, er det ikke alltid så lett å vite hvilke som er gode og stabile eller hvor langt du må gå for å finne et bedre et.
 
Det kan det nå bli en slutt på ifølge IntoMobile. For med gratis programvare fra We-Fi kan du søke på over 17 millioner trådløse nettverk verden over.
 
Mange plattformer
We-Fi tilbyr mange måter å finne trådløse nett nær deg. Du kan enten søke på adresser via nettsiden deres eller du kan laste ned programvaren på PC eller Mac. Sist men ikke minst kan du bruke We-Fis mobile søkeprogram på din mobil.
 
Med Wifi-funksjonen på vil We-Fi automatisk søke etter det nærmeste nettverket som er blitt omtalt som bra av andre brukere. Hvis det ikke er noen slike i området, vil du bli koblet på det første tilgjengelige. Da sjekkes kvaliteten og resultatene blir sendt tilbake til We-Fis server. Dermed kan også  andre brukere nyte godt av det.


 
For mobil er We-Fi-programmet foreløpig tilgjengelig for Windows mobile 5 eller 6 og til Nokia med tredje utgave av Symbian s60. Men ifølge We-Fi kommer det snart til å bli lansert løsninger for flere typer mobiler.  
 
Finn en venn
Bruker du We-Fi på laptopen, kan du også chatte med andre brukere i nærheten eller finne ut hvor vennene dine befinner seg.
 
Helt uten å laste ned noe kan ellers hvem som helst søke på trådløse nettverk verden over via nettsiden deres.
 
Ved å bruke We-Fi når du kobler deg på nett, er du dessuten med på å fylle ut oversikten over trådløse nettverk verden over. Som We-Fi selv formulerer det; du bidrar til et åpent globalt trådløst nett.
 
Og for de ivrigste brukerne vanker det heder og ære på We-Fis ”Hall of Fame”. Her kan du se hvem som allerede har sørget for at flere tusen trådløse nett er blitt registrert og klassifisert.

Her kan du laste ned We-Fi
.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen