Enklere å finne frem med GPS

Annonsør­innhold
Les hele saken »
I dag offentliggjør TomTom, verdens største produsent av bærbare navigasjonsløsninger, et samarbeid med Google. Via Google Maps skal brukerne kunne sende adresser direkte til TomTom-enhetene. Dette gjør det enklere og raskere å navigere frem til steder som for eksempel restauranter og butikker.

- Muligheten for å søke etter, finne og sende informasjon fra nettet til en TomTom-enhet er noe vi har jobbet med en god stund nå. Vi er glade for å kunne jobbe med Google Maps på denne fuksjonaliteten, sier Eric Pité, visepresident for Produkt Management i TomTom.

Les mer:

- Posisjonering uten GPS fra Google
- Sett bilder på kartet
- HTCs nye GPS-lekkerbisken

Send til GPS
På sidene til Google Maps er det nå en “Send til GPS”- link når en adresse er funnet frem. Den valgte informasjonen overføres til TomTom-enheten via TomTom HOME når enheten kobles til datamaskinen. Brukeren kan deretter navigere til den nye destinasjonen, eller lagre den under favoritter for senere bruk.

TomTom skriver at de vil fortsette å utforske muligheten for å samarbeide med andre selskaper for å tilby ytterligere tjenester som forenkler og personliggjør bruken av navigasjon fra TomTom.

Se demonstrasjonsvideoen under:
Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen