Enklere å finne frem med GPS

I dag offentliggjør TomTom, verdens største produsent av bærbare navigasjonsløsninger, et samarbeid med Google. Via Google Maps skal brukerne kunne sende adresser direkte til TomTom-enhetene. Dette gjør det enklere og raskere å navigere frem til steder som for eksempel restauranter og butikker.

- Muligheten for å søke etter, finne og sende informasjon fra nettet til en TomTom-enhet er noe vi har jobbet med en god stund nå. Vi er glade for å kunne jobbe med Google Maps på denne fuksjonaliteten, sier Eric Pité, visepresident for Produkt Management i TomTom.

Les mer:

- Posisjonering uten GPS fra Google
- Sett bilder på kartet
- HTCs nye GPS-lekkerbisken

Send til GPS
På sidene til Google Maps er det nå en “Send til GPS”- link når en adresse er funnet frem. Den valgte informasjonen overføres til TomTom-enheten via TomTom HOME når enheten kobles til datamaskinen. Brukeren kan deretter navigere til den nye destinasjonen, eller lagre den under favoritter for senere bruk.

TomTom skriver at de vil fortsette å utforske muligheten for å samarbeide med andre selskaper for å tilby ytterligere tjenester som forenkler og personliggjør bruken av navigasjon fra TomTom.

Se demonstrasjonsvideoen under:
Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen