Enklere å bruke vår prisguide

Prisguide.no i ny drakt
Prisguide.no i ny drakt

Tek.no-nettverkets prisguide er en av våre mest populære tjenester. Her kan du sammenligne prisene i 80 nettbutikker, på alt fra mobiler og kamera til hvitevarer og TV. Du finner andres erfaringer, spesifikasjoner og bilder av produktene du ønsker å kjøpe.

Nå har vi gitt tjenesten en velfortjent overhaling for å gjøre den klar for julehandelen. Det er for det meste snakk om små grep, som vi håper skal gjøre det litt enklere å finne frem.


Flere sorteringsmuligheter

Det har blitt mulig å sortere produktlistene etter flere kriterier. I tillegg til å kunne sortere etter laveste og høyeste pris, kan du også sortere på produktnavn eller hvor populære produktene er.


Søk i produklister

Nå er det også mulig å søke i produktlistene. Dette er som regel den raskeste måten å finne frem til et spesifikt produkt på.

Når du sammenligner priser på et produkt, kan du se logoen til butikkene du har å velge mellom, samt som tidligere lese hvilke erfaringer andre har hatt med disse butikkene. Disse elementene har også fått en visuell overhaling.

Butikklogoer og ny design på erfaringer
Butikklogoer og ny design på erfaringer

Vi tar også med at selve modertjenesten, Prisguide.no, nå også fremstår i ny drakt. Her finner du akkurat samme prisguide som på resten av Tek.no-nettverket.

Forslag, innspill, ris eller ros?

Vi håper endringene faller i smak. Har du tilbakemeldinger eller tips til andre ting du vil forandre i vår prisguide, hører vi gjerne fra deg. Send oss en e-post eller bruk diskusjonstråden nedenfor.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen