Enkelt og brukervennlig fra Samsung

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

De nye modellene er Digimax S500, S600 og S800,og som mange sikkert har gjettet, er har modellene henholdsvis 5, 6 og 8 megapiksler. De to første modellene er, så vidt vi har kunnet bringe på et rene, identiske bortsett fra oppløsningen. S800 er en litt mer avansert modell, som også er litt større.

Alle kameraene har 3x optisk zoom, og 2,4 tommers LCD-skjerm med oppløsning på 112000 punkter. Vi skulle gjerne sett denne høyere, men siden kameraene er priset svært gunstig, er dette et fornuftig valg fra Samsungs side.

Alle kameraene har objektiver med brennvidder tilsvarende 35-105mm, og lysstyrke f/2,8-4,9. Det er svært gjennomsnittlig, og skiller seg ikke ut verken den ene eller andre veien.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

I pressemeldingen vi har mottatt, framhever Samsung videofunksjonen i kameraet. Alle kameraene klarer 640 x 480 punkter med 30 bilder i sekundet, så lenge det er plass på minnebrikken. S800 lagrer opptaket i MPEG-4-format, som gir mindre filstørrelser, og dermed lengre opptakstid. Det er redigeringsfunksjoner for videoopptakene, så du kan klippe vekk sekvenser. Det går an å pause et filmopptak, og så fortsette igjen litt senere, og det går an så slå sammen flere opptak til en fil. Alt dette gjøres i kameraet.

Det er også redigeringsfunksjon for stillbilder. Du kan beskjære dem, og du kan redusere størrelsen på dem.

Med veiledende priser på henholdsvis 1495,-, 1695,- og 2495,- kroner, ser disse kameraene ut til å kunne gi mye for pengene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen