Enkelt å drepe mobilnettet

Nå er det nemlig lansert en håndholdt mobiljammer som sørger for å blokkere alle mobilsignaler i en radius på 10 meter. Det betyr at om du setter deg ca midt i bussen vil ingen av dine medpassasjerer kunne plage deg med støyende mobilprat. Dingsen kan bestilles på nett, og koster ca 1300 kroner.

Selve jammeren er ikke større enn en mobiltelefon, og kan holde omgivelsene støyfrie i halvannen time. Nå trenger du selvsagt ikke ha den på hele tiden – det holder at du trykker inn startknappen i det du hører noen bryter busspendlernes uskrevne lover om absolutt radiotaushet. Boksen kan også brukes for å gjøre det utrivelig hjemme, ettersom den stanser all kommunikasjon over GSM850, EGSM900, DCS1800, PCS1900, CDMA800, WCDMA/CDMA2000, PHS, DECT og 3G.

Ulovlig
Nå er det ikke lov å jamme mobilsignaler i Norge, så vi vil på ingen måte oppfordre noen til å skaffe seg en slik boks. Men du verden hvor fristende det kan være.

I et land der ingen overskrider fartsgrensene, snakker i håndholdt mobil eller bryter andre regler og forskrifter, er det sikkert heller ingen som vil skaffe seg en slik mobiljammer. (Artikkelbildet er hentet fra www.ohgizmo.com.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen