Enkel og sikker innlogging

Roboform er en passordhåndterer som kan brukes til å logge inn på nettsider via ett klikk. Ett passord brukes for all innlogging, og informasjonen er kryptert med AES-kryptering. Programmet kan også brukes til å fylle ut skjemaer på nettsider automatisk.

Programmet er nå tilgjengelig i en oppdatert versjon 7. Blant nyhetene er enklere brukergrensesnitt. Den nye versjonen skal nå støtte Chrome og Opera (foreløpig kun versjon 10, altså ikke versjon 11), i tillegg til Internet Explorer og Firefox.

Videre tilbyr Roboform nå en bokmerkefunksjon som gjør det mulig å synkronisere bokmerker mellom nettlesere og datamaskiner. Programmet har også en funksjon som skal gjøre det mulig å logge inn på flere nettsider med ett klikk, det vil si nettsider som brukes daglig.

Programmet har nå fått funksjonen Roboform Everywhere som tillater installasjon av programmet på så mange datamaskiner som brukeren ønsker, på ett abonnement. Dermed trenger kunden kun å kjøpe én lisens for programmet.

Du finner en oversikt over nyhetene på denne siden.

Last ned

Roboform tilbys i flere utgaver. Fullversjonen av Roboform Everywhere koster 9,95 USD for det første året, og 19,95 USD per år etter det. Programmet finnes også i gratisversjon, men denne er begrenset til ti innlogginger.

Alternativer

Du finner flere alternative passordprogrammer i vår passordguide. Mange av dem er gratis og uten begrensninger:

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen