Enkel mobil selger så det suser!

I disse dager kjører flere forretninger en kampanje der de selger BenQ-Siemens enkle MP3-mobil E61 for en krone (med abonnement). Selv om telefonene ikke er av de mest avanserte på markedet har den alle de funksjoner drøyt 90 prosent av markedet etterspør.

E61 leveres med stereo headsett, og selges med minnekort på 512 MB eller 1 GB. 

Med snarveiknapper til MP3-spilleren plassert på toppen av mobiltelefoner er dette en MP3-spiller med god kapasitet, samtidig som den altså er en mobiltelefon med de fleste funksjoner på plass. 

Slanket
Vel – noe er strippet bort. Blant annet mangler telefonen bluetooth, Ir og støtte for Java. Det betyr at du ikke kan laste ned spill, noe bare om lag 1 av 20 mobilbrukere gjør i dag. Til gjengjeld følger det med både USB-kabel til overføring av musikk og CD med programvare til PC-en. Det finnes også spill ferdig programmert i telefonen.

E61har VGA-kamera, MMS, nettleser, kalender, PC-synkronisering, alarm (vekkerklokke), stoppeklokke, nedtellingsur, verdensur, valutakalkulator og oppgaveliste. 

Bestselger
- Vi sier ikke at det er en avansert mobiltelefon, men for øyeblikket er dette den av våre modeller som selger desidert best, sier Stian Andresen i BenQ-Siemens til Mobilen.no.

Selv uten abonnement koster ikke E61 mer enn drøyt 1600 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen