Enkel forretningsmobil med kamera

Enkel forretningsmobil med kamera

Nykommeren har fått navnet K320i og er et enkelt alternativ til forretningsfolk som ikke har lyst til å fyre av en halv månedslønn på ny mobiltelefon.

Sony Ericsson sier riktignok ikke noe om prisen på K320i, men spesifikasjonene tilsier at den vil ligge svært mye lavere i pris enn andre forretningsmodeller fra produsenten.

For forretningsfolk?
Når vi ser på hva den lille mobilen kan, er det ingen tvil om hvem som er målgruppen. Under panseret finner vi både Bluetooth med auto-pairing, full PC-synkronisering og støtte for push e-mail.

Sony Ericsson har gjort det enklere å koble sammen to enheter, ettersom du ikke trenger noe passord for å pare to Bluetooth-enheter.

Nettleseren gjør at du kan følge med på hva som skjer ellers i verden, men uten støtte for verken EDGE eller 3G kan det ta litt tid før du føler deg oppdatert.

Enkelt kamera

Til tross for at produsenten selv kaller K320i en ”snapshot-telefon” er kameraet av laber kvalitet (VGA). Bildene egner seg i beste fall til å sende rundt fra mobil til mobil dersom det skulle dukke opp morsomme hendelser på forretningsreise.

I tillegg til kamera har K320i musikkspiller, men når internminnet rommer toppen 2-3 låter og telefonen ikke har støtte for minnekort, er det ikke snakk om å få med seg hele musikksamlinga ut.

Telefonen kommer i salg i oktober 2006, og uten å vite eksakt hva telefonen kommer til å koste, blir dette uten tvil et av de rimeligste alternativene på markedet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen