Enkel deling av dokumenter

Microsoft er klar med en åpen betaversjon av tjenesten Office Live Workspace. Tjenesten kan brukes til å dele dokumenter med andre brukere, og blir dermed et slags alternativ til SharePoint.

Brukerne får tilgang til nettlagringsplass uten at de trenger å bruke FTP-program eller en nettleser. Registrerte brukere skal få et ekstra valg under "Lagre som..." i MS Office, som gir direkte tilgang til en lagringsplass på nettet.

Registrering

Microsoft har foreløpig ikke åpnet opp tjenesten for alle. Interesserte brukere må først registrere seg for å ta i bruk Office Live Workspace - dette kan du gjøre på nettsiden workspace.officelive.com. Deretter må du vente på en eventuell invitasjon for å ta i bruk tjenesten.

Vær oppmerksom på at tjenesten er i betaversjon og derfor kan være ustabil. Det finnes også et tilleggsprogram som gjør det mulig å bruke tjenesten med MS Office-programmer.

Office Live Workspace er foreløpig kun tilgjengelig i engelsk språkversjon. Andre språkversjoner skal etter planen slippes i løpet av neste år.

(Kilder: Betanews, WindowsITPro)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen