Enhanched Bandwidth-arvtaker fra OCZDe nye modulene til OCZ har er godkjent for høyere frekvenser enn den populære Enhanced Bandwidth-serien, som ble skrinlagt for litt siden.

- Vi har forsøkt å utvikle flere produkter for å dekke opp for Enhanced Bandwidth, sier Ivan Chong i OCZ. - Disse modulene når enda høyere enn EB, men har litt høyere tilgangstider.

OCZ's EL DDR PC-4200 Platinum kjører på DDR533, og får tilgangstider på rundt 2,5-3-3, samtidig som de skal bli mer stabile med OCZ' nye EVP (Extended Voltage Protection)-brikke. Tilfeldigvis gjør denne brikken det mulig å kjøre spenningen helt opp til 3,0 Volt - som er direkte overførbart til høyere overklokking.

Selve tilgangstidene kommer dessverre ikke helt opp på EB-nivået, som var 2,5-2-2. Disse brukte derimot en kontrollerbrikke som en annen produsent sluttet med, og jakten på en arvtager har vært i gang ganske lenge.

- Vi har noen helt utrolige produkter for entusiaster på gang, som kommer veldig snart. Sier Chong videre. Uten å utdype videre kan han si at de kommende modulene vil by på langt høyere ytelse enn de etter hvert legendariske EB-modulene.

Mer informasjon om EL DDR PC-4200 Platinum (og pekere) finnes i prisguiden (peker under). Pris og tilgjengelighet er ukjent i skrivende stund.

(Kilde: OCZ)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen