TEST: Enermax Modu82+ 625 W
Test

Enermax Modu82+ 625 W

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Det er tøffe tider, og det er ingen hemmelighet at strømforsyningsmarkedet florer av produsenter. Enermax bryter seg igjennom mengden, og viser nok en gang at de er den pålitelige produsenten vi husker fra 90-tallet.

Vi ble positivt overrasket over de gode tallene for spenning som kom ut av vår testbenk. Alle primærlinjene befinner seg godt innenfor grensen for 3 % avvik. Det er faktisk snakk om en av de mer stabile enhetene vi har sett på lenge.

Stabile spenninger står ofte sammen med lav rippel. På +12 V-linjen ser vi aldri snurten av verdier over 14 mV, og mesteparten av tiden ligger støyet på rundt 10 mV. +5 V- og +3,3 V-linjen er to rolige kamerater, med verdier som ikke overstiger 10 mV.

Støynivået er lavt og fint, men langt fra hva Enermax lover. Vi misliker litt at de påstår de er lagt bedre enn alle konkurrenter, spesielt da vi forrige uke testet en enhet med et betydelig lavere støynivå. Som navnet tilsier er energieffektiviteten satt i fokus, og her blir løftene iallfall mer enn oppfylt.

Enermax Modu82+ er priset til 1500 norske kroner. Dette er på ingen måter billig, men igjen kommer det helt an på hva enheten er verd for deg. Vi har ikke mulighet til å langtidsteste strømforsyningen, men vi vil påstå at påliteligheten her er større enn hos mange andre merker.

Alternativ tekst mangler

+ Stabile spenninger
+ Lav rippel
+ God energieffektivitet
+ Modulær

Alternativ tekst mangler

- Lovord om støynivå stemmer ikke
- Pris!

Enermax Modu82+ 625W

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen