Endringer i Telenors ledelse

Endringene skal i følge Telenor underbygge den videre utviklingen av telegiganten som et internasjonalt mobilselskap. I første omgang innebærer endringen at Telenors mobil og fastnettvirksomhet i Norden blir samlet under en ledelse, skriver Telenor i en pressemelding.

Styrker satsningen i utlandet

Morten Karlsen Sørby får totalansvaret for Telenors virksomhet innen mobil og fastnettkommunikasjon i Norden. Telenor ønsker å ta med seg erfaringene fra kunde og markedsorienteringen i Norge og forenkler organisasjonen ytterligere ved å se det nordiske markedet under ett. Med dette som basis skal også Telenors internasjonale innsats bli enda mer tydelig. Telenor henter i dag halvparten av sine inntekter fra den internasjonale satsningen.

- Ved at Morten Karlsen Sørby nå får ansvar for hele Norden, gir det meg og resten av ledelsen kapasitet til enda sterkere konsentrasjon om våre nåværende og kommende vekstområder innen internasjonal mobilvirksomhet, sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas.

Etter dette vil Telenors konsernledelse bestå av:

-Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas - Visekonsernsjef og CFO

-Torstein Moland - Visekonsernsjef og leder av Telenor International Mobile

-Arve Johansen - Konserndirektør og leder for Telenor Nordic

-Morten Karlsen Sørby - Konserndirektør og leder for Telenor Broadcast

-Stig Eide Sivertsen - Konserndirektør

Telenor etterstreber en operasjon for hele Norden. De er opptatt av å fokusere på tre markeder med sterk lokal ledelse og kundefokus. Telenor vil blant annet sette alle krefter inn på å befeste sin posisjon og utvikle markedsposisjonen i de nordiske landene.

- For våre nordiske kunder betyr dette at vi blant annet arbeider med å få til en felles nordisk produktplattform og tjenesteproduksjon, forteller Morten Karlsen Sørby, leder for Telenor Nordic.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen