Endring i Akams batteritest

Alternativ tekst mangler

Det finnes en batteritest som alle de store kameraprodusentene benytter. Det er testen til Camera & Imaging Products Association (CIPA). Denne testen er optimalisert for å gjenspeile gjennomsnietlig bruk av kameraet, og gir således mer realistiske tall enn Akams batteritest.

Akam har likevel gjort egen batteritest i alle år, fordi vi ikke har fått resultatene av denne testen fra alle produsentene. Derfor har det ikke vært noen sammenliknbare tall å benytte. Den eneste måten å oppdrive sammenliknbare tall på, var å lage dem selv.

Siden vi nå får tak i resultatene av CIPA-testen fra alle de store produsentene, har vi sammenliknbare tall, uten å måtte gjøre vår egen batteritest.

Akam har derfor valgt å avslutte sine egne batteritester, da vi ikke lenger ser at det tilfører informasjon av interesse. Vi vil fra og med i dag, bytte ut batteritesten med resultatene fra CIPA-testen. Det sparer oss for mellom to og fem timers arbeid på hver eneste test, og gir dere lesere minst like nyttig informasjon som dere har fått tidligere.

 

 

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen