Endelig slutt på ventingen

Dette testoppsettet viser Scalados teknologi i aksjon.
Dette testoppsettet viser Scalados teknologi i aksjon.

Ett av problemene med mobilkameraer er at det ofte tar veldig lang tid fra du trykker på utløsertasten til bildet faktisk tas. Dette kan føre til at du egentlig tar bilde av en annen situasjon enn du hadde tenkt.

Les også: – Ikke ta bilder av barna med mobilen! »

Dette problemet hevder nå Scalado å ha løst. Selskapet melder at de har introdusert en teknologi som lar mobilkameraer ta bilde i samme øyeblikk som du trykker på utløsertasten. Dermed skal, i alle fall i teorien, opplevelsen bli som ved bruk av et vanlig digitalkamera.

Det er også mulig å ta opp en rekke bilder etter hverandre og zoome inn på dem uten å måtte vente på at telefonen skal jobbe. Dermed kan du på et blunk bestemme hvilket bilde som er best, og lagre dette.

Rask titting

Den nye programvareløsningen skal også kunne vise bilder raskere enn hva som er vanlig i dag. Det skal for eksempel være mulig å vise 20 fullstørrelses JPG-bilder i sekundet i tilfeldig rekkefølge.

For at systemet skal fungere må kameraet i telefonen din ha et brikkesett med Scalados Speedtag IP-teknologi innebygget, i tillegg til et Omnivision-kamera. Et slikt oppsett er demonstrert i en video på Scalados hjemmesider.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen