Endelig PCI Express fra Matrox

Selv om skjermkortverden i dag for mange bare består av ATI og NVIDIA, bør man ikke glemme Matrox. Matrox var kongen på haugen blant entusiaster og spillere for noen år tilbake. Problemet var bare at Matrox aldri helt kom seg på 3D-karusellen. Da 3Dfx kom med sine etter hvert legendariske Voodoo-kort og NVIDIA og ATI fulgte opp, ble Matrox hengende igjen.

Matrox har siden den tid fokusert mer på kort for det profesjonelle markedet. For mange som driver med ulik bildebehandlig og videoredigering vil Matrox være det naturlige valget.

Parhelia APVe kommer med støtte for PCIe x16 og har 128 MB minne. Parhelia kommer selvfølgelig også med Matrox' Dualhead med opp til 1920 x 1440 i oppløsning for hver skjerm. HDTV støttes både i 1080i og 720p, via en inkludert YPbPr-kabel.

Matrox' flerskjermsoppsett støtter blant annet Dual-display sammen med HDTV, Dual-DVI sammen med SDTV, TripleHead Desktop Mode, DualHead Clone og DualHead Zoom.

Parhelia APVe skal komme i salg i løpet av første kvartal 2005 og har en veiledende pris i USA på US $349 (tilsvarer NOK 2200,-).

(Kilde: Matrox)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen