Slik ser E66 og E71 ut på Nokia.com (Foto: Nokia)

Endelig offisielle: Nokia E66 og E71

Nokia E66 og E71 har lenge vært omtalt med både bilder og spesifikasjoner, sist med offisielle pressebilder lekket fra Nokia selv. Nå ligger attpåtil telefonene ute på Nokias hjemmesider, der du kan prøve ut menyene og funksjoner. Men telefonene er fortsatt ikke offisielt lansert.

Mye fortsatt uklart

Dermed er det fortsatt høyst uklart hva de nøyaktige spesifikasjonene og prisene på modellene blir. Sammenligningsbilder vi har sett til nå viser at E71 kommer til å være mindre enn forgjengeren E61, og det er tydelig at begge vil få S60. Utover enkelte unntak er spesifikasjonene fortsatt uklar, og hvorvidt telefonene for eksempel får GPS eller ikke blir kun spekulasjon.

Enkelte ting er som sagt mer spikret. På grunn av dokumenter lagt inn hos FCC, det amerikanske teletilsynet, på E66 vet man noen ting med sikkerhet. Ifølge FCC skal E66 få firebånds GSM-støtte, i tillegg til Edge, Super-3G og Wi-Fi.

Les mer om E66 >>

E71 på sin side har ikke noen offisielle bekreftelser på mulige funksjoner. Men Nokias demonstrasjon av telefonen bekrefter at denne vil få Wi-fi, VoIP, VPN-sikkerhetsstøtte, kamera og mp3-spiller. I tillegg har ryktene til nå sagt at denne skal super-3G innebygget.

Les mer om E71 >>

Stor lansering 17. juni

Når Nokia endelig frislipper informasjon på telefonene vites ikke. Men selskapet har kalt inn til pressekonferanse 17. juni, og det vil være merkelig om ikke produsenten lanserer telefonene der - om ikke før.

Prøv også ut Nokia E66 og Nokia E71 på Nokias hjemmesider.

Oppdatert: Nokia har nå fjernet simulatorene fra hjemmesidene sine etter at de dukket opp i media. Dette er nok et tegn på at telefonene er autentiske, og at Nokia ikke ønsker publisitet rundt ulanserte telefoner.

(Kilder: Nokia, Mobilsiden, FCC)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen