Endelig mulig å lade hjernen!

Det nyeste produktet fra DreamFree ska visstnok kunne lade hjernen din, såvel som å øke hukommelse og konsentrasjonsnivå. Og har du søvnproblemer så vil disse selvfølgelig også kunne reduseres.

EEGFree er navnet på produktet, som skal stimulere hjernebølgene dine ved å bruke en kombinasjon av lyd og lys. Det noe spesielle produktet består av et sett med briller, samt en kontroller. I følge DreamFree skal dette være den beste mobile "hjerneladeren" per i dag, noe som nok er fullt mulig med tanke på at EEGFree er det eneste produktet av denne typen som finnes på markedet.

Når man bruker EEGFree skal man sette seg tilbake og bare slappe av, med lukkede øyne. Man vil deretter motta forskjellige kombinasjoner av lys og lyd, etter hvilken innstilling man bruker. Når man kjøper enheten følger det med syv forskjellige innstillinger, som hver gjør at man oppnår en spesifikk mental tilstand, for eksempel økt avslappethet. I tillegg kan man laste ned flere kombinasjoner for å nå atter nye sinnstilstander fra produsentens hjemmesider.

Hvis du er en stresset student med søvnproblemer og hukommelsesvansker må dette være det optimale verktøyet for å komme gjennom hverdagen, ihvertfall hvis man skal tro på produsentens lovnader. Noen dokumentert virkning har vi dessverre ikke lykkes i å grave fram. Prisen på vidunderet vil ligge på ca 3000 kroner. Hvem vet, kanskje det er verdt et forsøk?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen