Endelig MMS på iPhone

Apple har laget en mobiltelefon med en brukeropplevelse helt utenom det vi er vant til på dagens mobiler. Allikevel er iPhone langt fra noe teknologisk vidunder. Den mangler riktignok et par essensielle ting for å kunne hevde seg mot en del andre mobiler. Blant annet har Apple av en eller annen merkelig grunn ikke gitt telefonen MMS-støtte.

Heldigvis har det etter hvert dukket opp et aktivt undergrunnsmiljø som lager nye programmer og funksjonalitet. Nå har svenske Tommy Svensson fikset Apples blemme, og laget MMS-støtte for telefonen, skriver svenske MacWorld.

Les også:

- Nå låses iPhone på nytt
- Apple Iphone vs. Nokia N95
- Løsning på Apples MMS-tabbe?

Kan bare sende

Beklageligvis kan den nye MMS-applikasjonen til iPhone for øyeblikket kun sende MMS. Det er enda ikke mulig å motta multimediemeldinger fra andre. Dagens versjon er imidlertid kun en 0.1-versjon og det jobbes med flere forbedringer før det er klart for den første fullstendige versjonen (1.0). Da er det i hvert fall meningen at telefonen også skal kunne ta imot MMS.

Les mer om det nye programmet på nettsiden til den svenske utvikleren.

Ny iPhone-oppgradering

I disse dager ryktes det også om at Apple jobber med en ny programvareoppdatering til mobilen sin. Det er kun én måned siden selskapet sist oppgraderte telefonen sin, da til versjon 1.1.2. Ifølge franske Cnet News skal versjon 1.1.3 dukke opp i løpet av helgen.

Blant de nye funksjonene som kommer er ikke MMS inkludert. Det skal imidlertid bli mulig å bruke iPhone som en ekstern disk til å flytte og kopiere filer. iPhone skal også kunne brukes som diktafon med versjon 1.1.3.

Hackerne ser også frem til den nye oppgraderingen. 1.1.2-versjonen har nemlig satt hackerne et godt skritt tilbake i forhold til å låse opp helt nye 1.1.2-telefoner (ikke oppgraderte telefoner). Det er mye som tyder på at Apple har laget en bootloader som fører til at hackerne trenger versjon 1.1.3 for å kunne åpne opp nye 1.1.2-telefoner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen