Endelig kjøpe-apps i Android Market

Et av de største ankepunktene ved Android Market, sett fra et norsk ståsted, har så langt vært at vi ikke har kunnet kjøpe applikasjoner. Foreløpig har vi vært nødt til å bruke reklamefinansiert eller helt gratis programvare.

Omveier

Enn så lenge har man måttet gå omveier for å få kjøpe programvare til Android. Man har kunnet handle applikasjoner direkte fra utviklere, utenfor Android Market, eller man har kunnet aktivere prøveprogramvare lastet ned fra Market.

Noen iherdige sjeler har også åpnet opp sperrene i Android-telefonene sine, såkalt rooting, for blant annet å kunne kjøpe applikasjoner.

De som også har vært innom den andre store applikasjonsbutikken, Apples App Store, har kanskje erfart at utvalg og muligheter blir langt større straks man er villig til å betale noen kroner for applikasjonen.

18 nye land over to uker

Fra i dag åpner Google for at norske applikasjonstilbydere kan selge programvaren sin gjennom Android Market. Over de neste to ukene vil Android Market åpnes for kjøpere i atten nye land, slik at i alt 32 land, deriblant Norge, har tilgang på alt innholdet i programbutikken.

Danmark, Sverige og Finland er også blant landene som nå får tilgang på Googles programbutikk.

Les også:

(Kilde: android-developers.blogspot.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen