Endelig internett på NSB-tog

NSB har i lengre tid vært klar over at de reisende har lengtet etter å få tilgang til internett på toget. Nå ser det endelig ut til at de gjør noe med det.
 
- Vi vet at mange av våre kunder venter på nettilgang på våre tog. Vi tar det et steg videre og gir mulighet til en rekke underholdningstilbud i tillegg, sier konserndirektør i NSB Persontog Stein Nilsen i en pressemelding.
 
Underholdningstilbud
I tillegg til nettilgang vil NSB lansere et underholdningstilbud på sine tog, hvorav noen er gratis. Man kan for eksempel leie håndholdte mediespillere og se film eller tv-programmer og nyheter. Informasjon om toget og reisestrekningen skal være fritt tilgjengelig.
 
- NSB har i mange år lagt til rette for at kundene våre skal benytte tiden om bord i våre tog på det de selv ønsker. Om du velger å jobbe, lese, sove eller spise på toget skal vi legge til rette for det. Mange har etterlyst nettilgang, vi gir også underholdningstilbud og informasjon via trådløst nettverk, sier Ståle Nistov, markedssjef i NSB Persontog i pressemeldingen.
 
Skien – Lillehammer
I første omgang vil det bli internettilgang på NSBs regiontog på strekningen mellom Skien og Lillehammer. Deretter vil regiontog mellom Oslo – Bergen og Oslo – Trondheim få internettilgang. På disse strekningene vil også underholdningstjenesten være tilgjengelig. Utbygging av andre strekninger avhenger av hvordan tjenesten blir mottatt i startfasen.

Arbeidet med å klargjøre togene starter til høsten, og tjenesten skal være tilgjengelig ved årsskiftet 2008/2009.  

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen