Endelig er de her!

 

Tanken om Overklokking.no-skjorter har alltid ligget like til venstre for lillehjernen til undertegnede, og i juni i fjor la jeg ut et enkelt spørsmål på forumet - vil dere kjøpe T-skjorter til inntekt for Overklokking.no? Responsen var formidabel, og hjulene begynte å rulle.

Det første som måtte avklares, når vi etter kort tid hadde fått stor nok oppslutning til å sette i gang, var hvordan skjortene skulle distribueres. Vi i Overklokking.no har som kjent ikke tid til å pakke T-skjorter ut i de små timer, vi har datamaskiner å mishandle! Løsningen ble å kontakte Espen Faale på Microplex, som straks sa seg villig til å stå for distribusjonen.

Mangfoldige idéer og alternativer, deriblant broderte Fleece-gensere, resulterte i første omgang i et lett gjenkjennelig motiv på svarte og hvite skjorter. Når alt var klart kontaktet vi ScreenGraph, som ga oss en hyggelig pris på skjortene, tross det kompliserte trykket.

 

 

Skjortene fra Clique er i forkrympet kjemmet bomull, har dobbel halsribb med Spandex og forsterket nakkesøm. Trykket er i tre farger foran og bak - logoen vår sitter diskret på brystet, mens ryggen prydes av internettadressen og turtelleren vår, som alltid ligger godt oppå rødfeltet ;-) Trykket er veldig fleksibelt, og blir heller ikke klamt etter en heftig CS-session. Du kan også trykke nicket ditt på ryggen med overføringsfolie i printeren - fonten finner du her (velg "lagre som").

Skjortene koster kr. 150,- pluss porto, og hele overskuddet går til Overklokking.no. Vi trenger jo noen penger å lage prosjekter for ;-)

Vi har bare 200 skjorter i denne omgangen, så jeg råder dere til å stikke innom Microplex før de er borte!

 

Vis at du støtter oss, og gjør Overklokking.no bedre!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen