Endelig en kul fotoramme
Teknofil

Endelig en kul fotoramme

Fotorammemarkedet har ikke akkurat skutt i været. Det kan muligens henge sammen med at fotorammer ofte designmessig ser ut som noe bestemor vil ha hengende på veggen. Selskapet Giant International har derimot noe helt eget på lager.

Trykkfølsom fotoramme
De har nemlig utviklet en fotoramme som ikke bare ser over middels bra ut. Den har i tilegg trykkfølsom skjerm slik at du enkelt kan betjene rammen. Rammen er derimot ikke den største med sine 7-tommer, og oppløsningen blir ikke mer enn 800 x 480.


Fotorammen fra Giant International kommer med trykkfølsom skjerm.

TV rett i fotorammen
I tillegg til trykkfølsom skjerm har rammen trådløst nettverkstilkobling og mulighet for tilkobling av både PC og mobil. Dermed kan du kjapt og enkelt overføre dine filer. Foruten dette har rammen en innebygd teknologi kalt Vtuner. Med denne skal du enkelt kunne få tilgang til radio og TV via nett. Kanalene som tas inn er gratiskanaler, og kvaliteten på mange av disse er nok ikke alltid den beste, men en fiffig funksjon.

Prisen kan derimot fort bli avskrekkende. Giant International har nemlig priset rammen til 2.500 kroner. Det kan fort bli i meste laget for en 7-tommer skjerm selv om den er trykkfølsom.

Kilde:
Digital Picturfram Review.
Engadget.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen