Endelig autoflipp

Husker du Samsung P510? Det var kamskjelltelefonen som åpnet seg selv - det eneste du behøvde å gjøre var å trykke på en knapp på siden av den. Kanskje har du myst misunnelig på venner som har en sånn telefon. Kanskje har du vurdert å stjele den fra noen du så med den på gaten.

Heldigvis har nå et japansk selskap sørget for at du slipper å gjøre deg til overfallsmann eller miste venner bare på grunn av en telefon. Nå kan du nemlig gjør din gamle kamskjelltelefon om til et automatisk vidunder. Selskapet Takara Toys har nemlig laget en telefonåpner du kan montere på en hvilken som helst kamskjelltelefon.

Keitai-shakiin kan tilpasses de fleste telefoner, og festes i leddet på din gamle Samsung. Med denne montert sparer du deg selv for verdifulle kalorier, siden du bare trenger å trykke på en knapp for å flippe opp telefonen. Keitai-shakiin kommer i fire farger, så du trenger ikke bekymre deg for å at den ikke skal matche.

Denne herligheten koster omtrent 55 kroner (980 yen), pluss eventuell frakt. Det forutsettes at du har grunnleggende japansk-kunnskaper, siden produsentens hjemmesider er på japansk.

(Kilder: Engadget, TakaraToys.co.jp, OddJapan.Blogspot.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen