Endelig øker Android 4

Endelig øker Android 4

Nærmer seg fem prosent andel mer enn et halvt år etter lansering.

Overgang til nye versjoner av Android tar alltid litt tid. Den siste oppdateringen av Googles operativsystem er ikke noe unntak – men nå er det i ferd med å løsne.

Det er nemlig rundt sju måneder siden Android 4.0 ble lansert, og inntil nylig var det forsvinnende få telefoner som kjørte systemet. Ved utgangen av april kjører 4,9 prosent av Android-telefoner. Det er opp fra 2,9 prosent i slutten av mars.

Les også: Android 4 begynner å få fotfeste

Flere telefoner med Android 4

Googles referansetelefon, Samsung Galaxy Nexus har vært tilgjengelig omtrent fra starten, men ellers har det vært tynt med Android 4.0-telefoner før den siste tiden.

HTCs nye One X er lansert med Android 4.0. I tillegg har fler Sony Ericsson og Samsung-modeller fått Android 4.0 den siste tiden.

Kan by på noen bugs

Selv om oppdaterte telefoner er en bra ting for operativsystemet som helhet, er det ikke alltid oppdateringene går helt smertefritt i starten. Det har blitt rapportert om enkelte problemer med både strømforbruk og andre bugs.

Hvis du har oppgradert og ingenting virker er det et godt råd å ta sikkerhetskopi av telefonen før du nullstiller den. I mange tilfeller kommer både apper og batteritid seg etter en slik operasjon.

Har du oppgradert, eller venter du fortsatt på en oppdatering fra din produsent? Diskuter i forumet under.

Les også: Android 4 kan spare deg penger

(Kilde: phandroid.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen