Galaxy S III (Galaxy S3) har fått lanseringdato

Endelig lanseringsdato for Galaxy S III

Galaxy S III (Galaxy S3) har fått lanseringdato

Etter lang tids spekulasjoner har Samsung lettet på sløret.

Etter lang tids usikkerhet har endelig Samsung bekreftet når det neste flaggskipet lanseres – datoen er bekreftet både av Samsung internasjonalt og våre norske kontakter i selskapet. Klokken 18 på kvelden 3. mai blir Galaxy S III lansert under en tilstelning i London.

Galaxy S III er oppfølgeren til braksuksessen Galaxy S II som ble lansert i februar i fjor. Spekulasjonene har gått høyt og lavt omkring hvilke spesifikasjoner telefonen vil få. Samsung holder foreløpig kortene svært tett.

Ny designretning?

Det eneste vi får se på invitasjonen som er sendt ut er noen fargeklatter. Klattene er i fargene metallisk blå og hvitt. Noe bilde av telefonen må vi klare oss uten.

Det vi så langt vet er at telefonen alt har dukket opp i lagerlistene til en stor norsk distributør, og der har telefonen fargekoden "Metallic blue". Det betyr at vi kanskje kan vente oss noe litt annet enn enda en sort firkant under lanseringen i London. Det er selvsagt også mulig at fargene ikke betyr noen ting og at fargekoden vi har blitt tipset om kun er midlertidig.

Se noen av ryktene som har gått om Galaxy S III:

Fet skjerm og kraftigere prosessor

Det er ventet at Galaxy S III vil få større skjerm enn den forrige toppmodellen – sannsynligvis et sted mellom 4,6 og 4,7 tommer. Skjermen blir etter all sannsynlighet høyoppløst. Oppløsning på 1280 x 720 piksler virker sannsynlig, selv om også dobbelt så høy oppløsning har vært presentert i mange rykter.

Samsung har de siste årene utviklet og produsert sine egne brikker. I den nye Galaxy-modellen vil sannsynligvis siste generasjon Exynos-brikke være å finne, med fire prosessorkjerner og en svært kraftig grafikkløsning.

Andre trender

Andre trender vi har sett en del til i det siste er telefoner med økt batterikapasitet og vannavstøtende materialer. Cornings nye og svært Solide Gorilla Glass 2 er også i ferd med å innta markedet – HTCs One-serie benytter seg allerede av dette glasset.

Amobil er selvsagt til stede og kommer til å gi deg fyldig dekning av lanseringen og en sniktitt på den nye krumtappen.

Hvilke forventninger har du til Samsungs kommende toppmodell? Diskuter i forumtråden under.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen