Slik ser nettbrettversjonen av Google Play Music ut. (Bilde: Google)

Endelig kommer Googles Spotify-rival til Europa

Google Play Music tar endelig turen over dammen.

For et par måneder siden lanserte Google sin helt egne musikktjeneste, kalt Google Play Music All Access. På mange måter er det en konkurrent til allerede eksisterende tjenester som Spotify, Wimp og Rdio, og gir brukere tilgang til et musikkbibliotek med over 18 millioner låter. 

Nå har de endelig tatt turen til Europa, og lanserer tjenesten i ni europeiske land: Storbritannia, Belgia, Frankrike, Irland, Italia, Luxembourg, Portugal, Spania og Østerrike. Foreløpig er det ingen antydning om når tjenesten vil slippes her i Norden. 

Tilbud for de raske

Akkurat som da Google slapp Google Play Music i USA og senere Australia og New Zealand, får nye brukere et åpningstilbud den første måneden. De som melder seg på nå kan abonnere på tjenesten for 7,99 britiske pund eller Euro, mens den vanlige prisen vil senere ligge på 9,99 britiske pund eller Euro. 

Foreløpig er tjenesten tilgjengelig via nettlesere eller en egen Android-applikasjon, mens iOS- og Windows Phone-enheter fortsatt ikke har fått tilgang. Google har heller ikke sagt noe om de vil implementere støtte for andre enheter. 

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen