Enda tynnere kamera fra Fujifilm

Se større bilder i produktguiden

Fujifilm har lansert ikke mindre enn fire nye digitale kompaktkameraer de siste dagene. Dette er nok en oppkjøring til den store PMA-messen om et par uker. Tidligere ble alle produkter lansert under messen, men det ble så overload for alle, at noen, blant annet Canon, begynte å lansere produktene sine i forkant, for å få mer mediaomtale. Nå er det flere og flere som gjør det, og tidligere og tidligere. I år var det Fujifilm som var først ute.

Dette siste kameraet er det minste i rekken, men har bra spesifikasjoner. Spesielt merker vi oss kombinasjonen av 18,5mm tykkelse og 3x zoom, som er ganske imponerende. De har også puttet inn en 2,5 tommers LCD-skjerm i en innpakning av børstet aluminium, og det hele har blitt et ganske så pent kamera.

Kameraet har mulighet for å ta bilder på ISO 800. Dette er ganske høyt for et kompaktkamera, og når man tar i betraktning at den har en ganske liten sensor, så er vi redde for at det kan bli store mengder støy på bildene tatt på denne ISO-verdien.

Se større bilder i produktguiden

FinePix Z1 skal vær raskt i bruk. De oppgir at tiden fra du skrur det på til det er klart til å ta bilde skal være 0,6 sekunder. Dette er meget bra for et kamera i denne klassen, og er et viktig poeng når det plutselig dukker opp et motiv, og kameraet er slått av. Mange gode bilder har gått tapt fordi man står med et kamera det tar for lang tid å slå på.

Fujifilm FinePix Z1 vil bli tilgjengelig i juni, men prisen er fortsatt ukjent.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen