Enda større Narnia

Det var i et intervju med nettstedet Scifi.com at regissøren fortalte om innspillingen av den nye filmen.

Angrer på størrelsen

- Jeg ønsket at denne skulle bli enda større, men det angrer jeg på nå. Fordi vi besøker en lignende verden, måtte jeg gi meg selv nye utfordringer, så derfor har vi gjort ting enda mer komplisert. Flere filmer som har kommet ut siden den forrige Narnia-filmen har også satt lista enda litt høyere, og da var det viktig for oss å kunne vise frem noe som virker nytt og friskt, fortalte Abramson under filminnspillingen i Praha

Neste film om Narnia blir enda større.
Neste film om Narnia blir enda større.

1300 år senere

- Siden tiden i Narnia går raskere enn tiden i vår verden har det gått 1300 år i Narnia da barna atter igjen vender tilbake til det magiske klesskapet. I mellomtiden har eventyrlandet blitt undertrykt og det et skittent og mørkere sted enn sist gang. Barna har med seg mye nostalgi knyttet til den gangen de besøkte Narnia, men den verdenen de husker er helt forandret, forteller Adamson.

I det nye Narnia møter barna blant annet et gigantisk slott. Slike bygninger har riktignok blitt hverdagskost i eventyrfilmer, men ifølge produksjonsdesigner Roger Ford er dette noe helt spesielt. Det tok nemlig 200 menn 15 uker å bygge slottet inkludert hagen, som er i reel størrelse.

- Fra forrige film lærte jeg at man aldri skal lage film med masse locations, barn, dyr og visuelle effekter. Derfor har jeg bestemt å gjøre nettopp det igjen, fortalte Adamson.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen