Enda mer mobil fastpris

Mobiloperatøren MTU lanserer nå som første norske selskapet fastpris på mobilbruk for norske bedrifter. Dette kommer etter at selskapet som førstemann lanserte fastprisabonnement for privatbrukere i forrige uke.

Bedriftsabonnementet til MTU koster 398 kroner for ubegrenset tale. Skal abonnementet også inkludere 200 SMS- og 100 MMS-meldinger koster det 498 kroner i måneden. Selskapet tror deres abonnement vil endre bransjen.

- Vi skal endre mobilbransjen, til beste for næringsliv og vanlige forbrukere, sier MTU-sjef Jo. E. L. Lerheim i en pressemelding.

Slår mot rivalene
Nå skal det sies at det finnes flere aktører i det norske mobilmarkedet som reklamerer med fastpris. Blant annet Netcom og Network Norway. Disse tilbyr imidlertid ikke ekte fastpris. De legger inn begrensninger som de mener ligger så høyt at det vil oppleves som fastpris for de aller fleste. Det er ikke MTU-sjefen enig i.

- Vi definerer tale som det viktigste for bedrifter, og da blir det feil om det skal settes tak på taletiden, sier Lerheim, som heller ikke er enig i dem som kritiserer selskapet for mangelen på 3G-støtte.

- Halmstrået de griper etter er datatrafikk, og de store leverandørene vil påstå at bedrifter gjennom vårt abonnement går bedrifter glipp av såkalt mobilt bredbånd eller turbo-3G. Dersom man ikke har behov for å laste opp alle datamodulene til en oljerigg eller til en F-16, har vi et produkt som tilfredsstiller 95 prosent av det norske bedrifter etterspør, sier han.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen