Enda flere kameraer oppdateres

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Programvareoppdateringer for kameraer reiser tydeligvis i stim, for nå har enda fire oppdateringer samlet seg på nettet. Ricoh oppdaterer sitt GR Digital II, Olympus oppdaterer tre av sine billigkameraer, og Panasonic slipper ny firmware for sitt FS15.

Ricoh GR Digital II
Ricoh GR Digital II

Ricoh rapporterer at oppdateringen skal tilby brukeren manuell kontroll over kameraets blits, samt tillate lagring av enkelte hvitbalanseinnstillinger. I tillegg vil kameraet nå vise antall bilder som ble tatt på en viss dato også når kameraet er avslått. Ny firmware for Ricoh GR Digital II finner du her.

Olympus FE-35
Olympus FE-35

Olympus' firmware-side for FE-serien finner du her. Oppdateringen av FE-35 og FE-45 skal gi bedre kompatibilitet med NiMH-batterier, mens FE-25 på sin side får forbedret sin batteriindikator når batterikapasiteten er lav.

Mer spennende er da Panasonics oppdatering til FS15. De går ikke i detalj, men sier likevel temmelig klart at den vil forbedre kameraets bildekvalitet. Å oppdatere ditt FS15 er dermed så absolutt tilrådelig, uten at vi har prøvd den eller kan gå god for Panasonics påstand. Likevel, firmware-oppdateringer som enten tilbyr bedre bildekvalitet eller ekstra funksjonalitet er noe av det vi liker best i hele verden. Så det så! Ny firmware for Panasonic FS15 finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen