Enda flere GeForce-kort

Etter gårsdagens offisielle lansering av Nvidia GeForce 8800 GTS 512 MB ramler det inn pressemelding etter pressemelding om nye kort. Best er utvalget av kort som bare følger referansedesignet og standardfrekvensene til Nvidia.

I denne klassen finner vi Point of View, Inno3D, Asus, Albatron, XFX og en rekke flere. Kjernefrekvensen her er på 650 MHz mens shader-frekvensen er på 1625 MHz. Det som skiller kortene fra hverandre er gjerne klistremerket på kjøleren og hvilke spill som følger med.

I den mer spennende klassen finner kortene som er ferdig overklokket fra fabrikk. Her finner vi som vanlig XXX edition-kortene fra XFX. Dette kjører med 678 MHz på kjernen og har en shader-frekvens på 1725 MHz. MSI lanserte også et overklokket kort i går, med en kjernefrekvens på 730 MHz og en shader-frekvens på 1825 MHz.

Blant de overklokkete kortene finner vi også Top-kortet fra Asus. Dette opererer med en kjernefrekvens på 740 MHz, en shader-frekvens på 1800 MHz og en minnefrekvens på 2070 MHz effektivt.

De beste prisene for kortene finner du i prisguiden.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen