Enda et Norges billigste mobilabonnement

Alternativ tekst mangler

Nutel har lansert et abonnement som topper listen over de billigste abonnementene på Post- og Teletilsynets egen prisliste, Telepriser.no. Abonnementet har fått navnet KillBill.

Ut ifra navnet høres det ikke ut som om operatøren er så veldig fan av verken small Bill eller big Bill. Samtidig sier operatøren sterkt ifra om at forbrukerne må være observante når de velger abonnement.

- Small Bill er ikke nødvendigvis billig selv om TV-reklamen forteller nettopp det, sier Siri Wormdahl, markedsdirektør i Nutel, i en pressemelding.

Wormdahl innrømmer at KillBill ikke er billigst i alle bruksmønstre.

- Det som er viktig er at vi er konkurransedyktig, og kan vise at det finnes marginer i markedet. Om vi ligger på første, andre eller tredjeplass på Post- og Teletilsynets liste er ikke viktig, sier Wormdahl til Amobil.

Ifølge Wormdahl vil Nutel opptre som en ærlig operatør, uten bindingstid eller operatørlås.

- De fleste aktører har skjulte priser. Kjøper du en subsidiert mobiltelefon, får du ofte et abonnement som er dyrt i bruk. Dette er du på toppen av det hele bundet til i ett år.

- Vi har ikke bindingstid, og ikke operatørlås. Likevel vil vi tilby attraktive mobiltelefoner til en subsidiert pris. Synes du ikke abonnementet er gunstig, kan du si det opp, forklarer Wormdahl.

Og Nutel lover ikke bare å være konkurransedyktig i pris, men også i kundeservice.

- Vi ønsker å behandle kundene våre på en rettferdig måte. En ventetid på 20 minutter er ikke rettferdig for kundene våre.

(Kilder: Pressemelding, Telepriser.no)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen