Enda et flaggermuseventyr

Batman ser ut til å bli en trilogi.
Batman ser ut til å bli en trilogi.

Christian Bale har tidligere sagt at han gjerne vil være med på en tredje "Batman"-film, men bare om regissør Christopher Nolan er med. Nå har Nolan sagt ja, og en tredje film blir dermed virkelighet. Det melder cinemablend.com, som også har noen avslørende detaljer om den neste filmen:

Mulige spoilere

Originalt var planen at Jokeren skulle vende tilbake til den tredje filmen, men disse planene ble endret etter Heath Ledgers tragiske død. I stedet skal vi få se mer til karakteren Two-Face, som vil dukke opp for første gang i "The Dark Knight". Utover dette kunne ikke nettstedets kilde si så mye mer, utenom at den tredje filmen vil vise til tegneserienovellene “The Long Halloween” og “Dark Victory” av Jeph Loeb og Tim Sale.

Plottet i “The Long Halloween” har mye til felles med plottet i "The Dark Knight": Den inneholder både Jokeren og skapelsen av Two-Face.

Likevel har "The Long Halloween" flere spennende elementer som kan gjøre seg på film, blant annet jakten på den mystiske morderen Holiday. “Dark Victory” er en oppfølger til “The Long Halloween”, på samme måte som den tredje filmen trolig vil bli en oppfølger til "The Dark Knight". Tegneserien “Dark Victory” fortsetter historien fra “The Long Halloween”, og fokuserer for det meste på Two-Face. I denne utgivelsen blir vi også introdusert for Robin.

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen