Enda en ny Google-tjeneste

Den nye tjenesten lar deg finne filmer som du har glemt tittelen på, men der du husker en spesiell scene eller et sitat. Om du leter etter en film der det var snakk om noen røde og blå piller, vil et Google-søk på movie: red and blue pill gi deg rett resultat på første treff.

Du kan selvsagt også slå opp filmer som du vet tittelen på. Når du har funnet en film du ønsker å se mer på, får du opp flere omtaler av filmen, sammen med en samlet karakter. Denne karakteren er satt ved å lete igjennom alle sidene som relaterer til denne filmen, og å ta gjennomsnittet av disse.

Og Google benytter seg virkelig av alle ressursene til søkemotoren. Også resultater fra usenet er med når du søker etter en film, og Google klarer ofte å trekke ut karakterer fra tekstene den finner her.

For amerikanerne finnes det også en mulighet for å taste inn en postkode, og å få opp lokale kinoer, og hvilke filmer disse viser de kommende dagene. Denne tjenesten er også tilgjengelig via mobiltelefon, som gjør det svært mye mer tilgjengelig om du er på farten.

Kilde: Google Blog

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen