Enda mer TV fra Philips

Enda mer TV fra Philips

Enda mer TV fra Philips

Fortsetter å avsløre nye TV-er.

Det er ikke mange dagene siden vi kunne melde om Philips' første TV-er i 2012, men allerede nå kommer det informasjon om enda en modell. Serien heter 8000 og kommer med slank design, Ambilight Spectre XL, LED-belysning og aktiv Max 3D-teknologi.

Hvorfor Philips velger å dele opp annonseringene av TV-modellene sine på denne måten er uvisst, men det henger antakelig sammen med en velregissert PR-kampanje. 8000-serien byr uansett på flere spennende funksjoner.

Kraftigere lyd

Designen og rammene har blitt slankere på 2012-modellene til Philips, og følger dermed en bredere trend innen utseende og funksjonalitet til TV-utviklingen over hele verden.

8000 byr videre på Ambilight Spectre XL – det vil si et system som skaper stemningslys bak skjermen.

Philips Perfect Pixel HD følger også med, og dette er et bildesystem som behandler alle bilder før de vises på skjermen.

Lyden skal i tillegg være bedre enn vanlige flatskjermer, med et lydsystem som leverer 2 x 20 watt.

Ny Smart TV-plattform

Philips Smart TV Premium
Philips Smart TV Premium

TV-ene viser stereoskopisk 3D ved hjelp av det Philips kaller Max 3D. Dette er en aktiv form for 3D og krever 3D-briller med batterier.

2D til 3D-konvertering er på plass, sammen med den interessante Dual View-funksjonen, hvor to brukere med 3D-briller kan se to forskjellige bilder i fullskjerm på samme TV.

Smart TV-funksjonalitet må selvsagt være med, og 8000 leveres med Philips' flunkende nye Smart TV Premium-plattform.

Dermed får du TV-apper, filmutleie, Skype-tjeneste, USB-opptak og mulighet for å streame multimedia fra en smarttelefon eller et nettbrett til TV-skjermen.

Pris og tilgjengelighet

De andre Philips-modellene kommer i salg i andre kvartal av 2012, mens 8000 blir lansert i september. 8000 dukker opp i 40, 46 og 55 tommer store modeller ved navn 40PFL8007T, 46PFL8007T og 55PFL8007T.

(Kilder: FlatpanelsDK)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen