En utfordrer til P900?

To av de største manglene ved Motorolas A920, var Blåtann og infrarød. Dermed hadde brukeren ingen annen mulighet enn å bruke kabel ved synkronisering med andre enheter. Derimot hevdet et lite nettsted nylig, at A920 hadde både Blåtann og infrarød innebygget, og at det kun trengtes et par filer for å aktivere dette på telefonen. Motorola reagerte, og nettstedet ble stengt i løpet av kort tid.

A925 vil ihvertfall ha både Blåtann og infrarød, noe som betyr at brukeren kan synkronisere, samt bruke et trådløst headsett sammen med telefonen.

I likhet med A920 skal A925 ha samme type Symbian-implementering som Sony Ericssons P800 og kommende P900. Denne heter UIQ, og er den største konkurrenten til Nokias kjente Series 60-grensesnitt. 'Innsiden' av A925 vil med andre ord være svært lik P800 og P900. Det skal også være innebygd nettleser, samt endel nytteprogrammer medfølgende i A 925. Hvilke programmer dette dreier seg om er uvisst.

Når telefonen vil bli lansert er også usikkert, og vi understreker at telefonen fortsatt kun er et rykte. Foreløpig har Motorola tilbakevist ryktene, noe som også 3G-operatøren 3 har gjort. 3 er for øyeblikket eneste selskap i Europa som selger A 920, og vil trolig også ta med A 925 i sitt salgssortement. Utsalgprisen er like usikker. Om A925 vil komme til Norge avhenger av når de norske 3G-nettetene kommer igang. Det kan trolig bli enda en god stund til.


relaterte nyheter

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen