En usedvanlig sjarmerende plattformperle

LittleBigPlanet satte en såpass stor støkk i spillmarkedet at spillets undertittel, «play, create, share» endte opp med å bli et samlebegrep for en helt ny spillsjanger. Den særegne plattformutgivelsen endte opp som et arnested og galleri for noen fantastiske brukerskapte brett, og når oppfølgeren lover å ta alt enda lengre – ja, da er det lett å få store forventninger.

LittleBigPlanet startet en bevegelse, og lillebror jobber hardt med å ta opp den stafettpinnen. Enspillerdelen er en halvkjedelig affære som er over ganske kjapt, men det er heldigvis ikke der fokus ligger. Det gjør det også noe vanskelig å bedømme dette spillet i skrivende stund. For selv om det må berømmes for fantastiske verktøy og en herlig gjennomført stil så begynner det virkelige spillet når brukerbasen får det mellom hendene.

Med muligheten til å lage egne, unike spill på forholdsvis enkelt vis kan LittleBigPlanet 2 vise seg å være årets viktigste spill – nå gjenstår det å se hva spillerne greier å gjøre med ansvaret de får.

Karakter: 8/10

Få med deg hele testen på Gamer.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen