En telefonkiosk på ryggen

Det begynner å bli noen år siden vi måtte ty til telefonkiosken når vi skulle ta en telefon mens vi var på farten. Mobiltelefonene har gjort telefonkiosken overflødig, og det begynner å bli langt mellom hver kiosk.

Det finnes imidlertid nostalgikere som savner tiden da telefonkiosken regjerte. Designeren Jenny L Chowdhury er en av disse. Hun har laget en portabel mobiltelefonkiosk.

sine hjemmesider, skriver Chowdhury at snakkesalige før måtte inn i egne rom, eller om de var utendørs, finne en telefonkiosk for å snakke. Da hadde man en illusjon om at samtalen var privat, og at personen i telefonkiosken konsentrerte seg om hva personen i andre enden sa.

- I dag snakker vi i mobiltelefoner overalt hvor vi er, uten å ta hensyn som privatliv (og høflighet), skriver Chowdhury på sine hjemmesider.

Hun spør hvor mye oppmerksomhet vi egentlig gir den vi snakker med når vi gjør alt mulig annet samtidig.

Disse problemene skal den portable telefonkiosken løse. Når mobiltelefonen din ringer, setter du enkelt og greit din private telefonkiosk opp i et par håndvendinger. Og vips, så har du muligheten til å ta telefonsamtalen helt privat.

Last ned: MPEG (7 MB, MPG, 564x423), original (5 MB, MOV, 320x240)
Vis i fullskjerm

Kiosken har for øvrig fått navnet Cell Atlantic etter det gamle telefonselskapet Bell Atlantic, som nå heter Verizon.

Om du vil ha en protabel telefonkiosk, må du ta kontakt med Chowdhury. Kiosken er nemlig ikke i salg. Men om du har pengene, kan designeren helt sikkert lage en til deg.

(Kilder:Gizmodo.com, Jennylc.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen