En snarlig iPhone?


Et av mange ryktebilder av iPhone

Er du lei ryktene om iPhone? I så fall er du sikkert ikke alene. Det som til nå har vært et rykte, er nå så omdiskutert at det eneste som vil overraske er om Apples nye iPhone faktisk ikke eksisterer. Allikevel bobler nettet med ny informasjon om telefonen som enda ikke er sluppet.

Siste nytt er at Apple, ifølge kilder til nettstedet Apple Insider, skal ha ferdige eksemplarer av en Apple-telefon. I følge de samme kildene skal Steve Jobs, som ellers er svært ordknapp når det gjelder fremtidige produkter, ha vært svært snakkesalig med ansatte i selskapet om Apples kommende mobilsatsning.

Blant annet skal det ha kommet frem at to underleverandører allerede har mottatt prototyper på telefonen, samt at Apple kommer til å kjøre en gigantlansering, og det tidligere enn ventet. Ryktekildene hevder Apple gjør dette for å skape mest mulig blest om produktet.

Selv om ryktene om iPhone nå har strukket seg over flere år, har Apple enda ikke gitt et eneste tegn på at selskapet planlegger å gå inn på mobilmarkedet. Du finner et knippe av våre saker om iPhone her.

(Kilde: Apple Insider)

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen