En slik motorsykkel har du aldri sett før

Foto: Toto

En slik motorsykkel har du aldri sett før

Kan snakke og drives på din egen avføring.

Den japanske toalettprodusenten Toto har skapt en trehjuls motorsykkel som både kan snakke, spille av musikk, skrive lysbeskjeder med LED og – ikke minst – kjøre på førerens egen avføring.

Setet på Toilet Bike Neo er et toalett, og motorsykkelen vil fortsette å kjøre så lenge føreren har nok avføring på lager.

Motorsykkel for miljøet

Toilet Bike Neo-prosjektet er et PR-stunt fra Toto, som ønsker å rette fokus mot miljøsaker som utslipp fra badet og vannsparing. Totos uttalte mål er å redusere baderomsutslipp av CO2 med 50 prosent i forhold til 1990-nivået innen 2017.

I tillegg til at trehjulingen kjører på bioavfall, har den som nevnt en rekke andre funksjoner. Den kan blant annet holde føreren informert om den seneste utviklingen på aksjemarkedet og gi værvarsel.

Kun en prototype

Totos enestående trehjuling er en engangsprototype som skal bli brukt til å promotere Toto og deres miljøsak. Selskapet setter i gang en måned lang turné fra 6. oktober – som skal gå fra Kyushu til Tokyo.

Vi vil med andre ord ikke se en masseproduksjon av akkurat denne motorsykkelen, men det kan hende at andre motorsykkelprodusenter vil la seg inspirere.

(Kilde: Toto)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen