En ruter for AV-hjerter

Cisco er kanskje best kjent for sine rutere for PC-er, men nå har de også gitt ut en ruter som er tilpasset hjemmekino og andre underholdningsmedia i det digitale hjem. Ruteren heter Linksys E4200 og skal virke ekstra optimalt med AV-utstyr.

Linksys E4200 er designet for å fungere med TV-er med Internett-funksjon, nettbrett, spillkonsoller, smarttelefoner og andre AV-relaterte enheter og duppedingser.

Ruteren skal levere ytelse på streaming med opptil 300 Mbit/s med 2,4 GHz (450 Mbit/s med 5,0 GHz), og vil komme med fire gigabitporter og 3x3 MIMO-oppsett.

Andre egenskaper innebærer for eksempel USB- og UPnP-tjenester – noe som skal gjøre det lettere å tilføye ekstra lagringsplass eller å lagre, dele og spille av filmer, musikk og spill over hele huset.

Den medfølgende Cisco Connect-programvaren vil sørge for at det blir lett å installere, vedlikeholde og kontrollere rutersystemet i hjemmet med tanke på for eksempel foreldrekontroll og gjestetilgang.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Linksys E4200 er tilgjengelig på Ciscos nettbutikk til 180 dollar, eller rundt 1050 norske kroner. Den vil bli tilgjengelig hos andre forhandlere i løpet av noen måneder.

(Kilder: Cisco, Electronic House)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen