Test

En ny legende?

Panasonic viste i januar frem sitt hittil mest avanserte videokamera for hjemmebrukeren. Ved første øyekast kan det se ut som en oppgradering av SD9, som vi har testet tidligere, men ved nærmere undersøkelse virker det nesten som et nytt kamera. Gamle CCD-er er byttet ut med mindre CMOS-brikker, og ny opptikk og en søker er noe av det vi kan kose oss med i dette kameraet. Så gjenstår det å se om det er verdt de tolv tusenlappene du må ut med for å skyte neste familiegjenforening i full HD.

TM300 stiller ikke alene i denne klassen. I klassen hvor alle tar opp i AVCHD og er så små at du får plass i en jakkelomme finner vi kameraer fra både Sony og Canon. Nærmeste konkurrent er kanskje Canon HF S10, men det er ikke til å stikke under en stol at dagens testmodell ser hakket kvassere ut på spesifikasjonslista.

Sist gang vi testet slike kameraer, Panasonic SD9 og Canon HF100, var det førstnevnte som trakk det lengste strået. Vi har ikke fått fatt på et eksemplar fra Canon eller Sony denne gangen, men som nevnt kan det se ut som Panasonic stiller i en litt egen klasse denne gangen. 3 CMOS-brikker og 5.1 surround skal overbevise oss om dette. La oss ta en titt.

Panasonic HDC-TM300   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen