En møteplass for jobbsøkere blir til

Alternativ tekst mangler

For noen uker tilbake spurte vi deg som bruker om hva du synes om en virtuell møteplass mellom arbeidssøkere og arbeidssgivere her på Hardware.no. Vi fikk inn mange svar, og mange av de som svarte var helt uenig i én ting - det finnes ikke for mange CV-baser, men de er bare for dårlige!

Vi tar disse tilbakemeldingene på alvor og starter utviklingen av en slik tjeneste som i fremtiden skal "matche" riktige kandidater med riktige bedrifter. Takk til alle som har gitt oss konkrete tilbakemeldinger og utdypende kommentarer!

Steg 1 i utviklingen blir en løsning som gir aktive medlemmer i forumet mulighet til å registrere seg med personlige opplysninger og utdanning og dermed gjøre seg tilgjengelig for attraktive bedrifter.

Steg 2 i utviklingen av tjenesten vil være mulighet til å registrere arbeidserfaring. Noen bedrifter er på jakt etter nyutdannede - noen vil ha erfarne og noen vil ha lærlinger. Vi er opptatt av å tilby bedriftene og de jobbsøkende kvalitet. Kombinasjonen av utdanning og arbeidserfaring vil resultere i kvalitet.

Steg 3 i utviklingen kan bli en tjeneste som understøtter mulighet til å bygge virtuelle nettverk, anbefale personer, koble personer med relevante bedrifter osv. Denne tjenesten ligger litt frem i tid og vil kun bli utviklet dersom du som forumbruker og bruker av møteplassen deltar aktivt sammen med oss i utviklingen. Vi i Hardware.no er opptatt av å utvikle tjenester dere som brukere virkelig trenger - ikke noe annet!

På adressen Hardware.no/karriere finner du nå en oversikt over nye ledige IT-stillinger. Denne siden vil etter hver bli bygget ut med mer funksjonalitet og etter hvert innholde relevant stoff om både jobb og utdanning.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen