En møteplass for jobbsøkere

Alternativ tekst mangler

På vårt diskusjonsforum finnes en rekke kvalifiserte IT-personer med de menneskelige egenskapene - initiativ - engasjement og egendrive. Nettopp disse egenskapene søker de fleste attraktive arbeidsgivere hos sine eksisterende og potensielle medarbeidere.

Vi lever i et samfunn der det stort sett er for mye av alt - for mange mobiler, laptoper, banker, butikker, reklamefilmer, TV-programmer, blader, merkevarer, CV-baser… I praksis betyr det at den som skal lykkes må skille seg ut fra mengden for i det hele tatt å komme i betraktning.

De aller fleste opplever vel daglig at postkassa renner over av reklame og at det aller meste går rett i bøtta uten å bli lest. Det er bare det som skiller seg ut som får din oppmerksomhet.

Vi vet at de menneskelige egenskapene og dine ulike erfaringer er vel så viktig som den formelle utdannelsen. Det hjelper lite med topp utdannelse hvis du jobber på lavoktan og kvaliteten på arbeidet ditt er dårlig.

Når du velger jobb er det mange hensyn å ta. Passer bedriftskulturen til meg? Er ansvaret og oppgavene jeg skal gjøre klart definert? Har jeg den rette erfaringen til denne jobben? Har jeg de rette menneskelige egenskapene? Får jeg en sjef som gir meg en god magefølelse og som jeg har lyst til å levere til? Kjennes det riktig å komme inn i arbeidsgiverens lokaler osv.

Hvorfor i all verden blander Hardware-nettverket seg bort i dette temaet? Vi ønsker å lage en tjeneste som bidrar til at du skal vinne konkurransen om "din jobb" samt bevisstgjøre deg i prosessen ved det å søke, få, eller bytte jobb.

Vi har opplevd en eventyrlig vekst i antall aktive brukere av diskusjonsforumet de siste årene. Veksten er det brukerne selv som har stått for. Hver uke er det flere hundre nye brukere som selv tar initiativ og blir aktive. På basis av denne interessen har vi - dersom du som bruker syntes det er en god ide - ambisjoner om å lage en virtuell møteplass der attraktive IT-jobbsøkere møter spennende arbeidsgivere i IT-bransjen. Vår "Jobb og utdanning"-kategori har vært første skritt i denne retning, og det vi har sett så langt har gitt oss en pekepinn på at dette er noe som kan være interessant.

På forumet, til forskjell fra alle andre CV-/rekrutterings-baser på nettet, er det en overvekt av IT-folk og andre med høy grad av datainteresse som deltar. Dette i seg selv er viktig for den kvaliteten vi ønsker at møteplassen skal ha - vi vet hvem som er der, og vi ønsker å skaffe dem jobb.

Alternativ tekst mangler
Ta personlighetstesten

Vi har en idé om å dele opp ytterligere slik at vi lager en lukket løsning for de som til enhver tid er aktivt på jakt etter ny jobb. I denne løsningen ønsker vi å tilby enkle verktøy som skal gjøre deg enda mer attraktiv i en jobbsøkefase. For å illustrere hva vi mener har vi laget et eksempel som du kan teste med en gang: Ta testen her! (NB: Åpnes i nytt vindu)

Videre ser vi for oss å utvikle en "verktøykasse" bestående av standardiserte CV-maler, fagfora, coaching-muligheter, presentasjoner du kan benytte når du presenterer deg selv osv. Vi er allerede godt i gang med vår prosess, men vet at hvis du som aktiv i forumet ikke ser vitsen med dette så faller konseptet bort av seg selv.

Ta gjerne en titt på vår foreløpige side for stillingsutlysninger, hvor vi har lagt inn noen ledige stillinger slik vi ser dette for oss. Flere stillinger vil bli lagt til der utover uken.

Vi lodder derfor stemningen på denne måten for å finne ut om det er noen interesse for å lage markedets mest attraktive virtuelle møteplass for arbeidstaker og arbeidsgiver. Vi håper du setter av tid til å svare på skjemaet vårt - og diskutér gjerne videre i forumet. På forhånd takk for din tilbakemelding!


Spørreskjema

Felt merket med * er påkrevd.

Ja Nei *
Ja Nei *
Ja Nei *

(påkrevd om du vil ha oppdateringer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen