En mobil sminkedåse

Den siste tiden har vi sett en rekke nye mobiltelefoner utviklet spesielt for kvinner. Samsung startet trenden med sin purpurrøde A400, som både kunne skilte med eggløsings-kalkulator og kaloriteller, og siden har en rekke produsenter fulgt etter med telefoner som Siemens CL50 og LG G7100.

Nå følger Panasonic opp trenden med det som må være en av de mest utpregede femi-fonene til dags dato. Den nye G70 er nemlig utformet som en fullblods sminkedåse, og kommer dessuten med mulighet for å forvandle den indre skjermen til et sminkespeil etter behov. Videre har den en egen hempe på toppen som kan brukes til å feste den til vesken.

Panasonic har også hatt kvinnen i fokus ved utviklingen av programvaren til telefonen. De har for eksempel lagt ved en biorytme-kalender, som skal kunne fortelle deg om den fysiske, følelsesmessige og intellektuelle tilstanden din i dag ut fra fødselsdatoen din.

Foruten sine feminine funksjoner kan dessverre ikke G70 sies å være særlig nyvinnende. Den mangler både støtte for MMS-meldinger og Java, og den 4096-fargers STN-skjermen har med en oppløsning på 128x96 piksler ikke særlig mye å stille opp med mot dagens nyere telefoner. Men så er vel kanskje heller ikke dette så viktig for telefonens målgruppe?

At Ottar har fått seg en ny skyteskive, er det ihvertfall liten tvil om.

Mer informasjon om G70 finnes på Panasonics hjemmesider.

Oppdatert 03/01-2004: Flere lesere har tipset oss om at Xelibri 6 i Siemens Xelibri-kolleksjon har et lignende design som Panasonic G70.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen