En mobil-PDA-laptop

Er du lei av å drasse med deg både mobiltelefon, PDA og bærbar PC? Nå kan du få bærbare PC-er som har samlet alle funksjonene under ett skall.

En av disse bærbare hybride PC-ene er Flybook. Maskinen, som opprinnelig kommer fra Italia, har en rekke egenskaper og funksjoner som gjør at du trygt kan legge igjen både mobil og PDA hjemme.

For det første er Flybook liten. Den er faktisk så liten at Dialogue, som står bak maskinen, hevder at den er verdens minste. Målene lyder på 15,5 x 23,5 x 3,1 centimeter. Vekten er helle ikke stor, nemlig 1,2 kilo.

Flybook har også mange av funksjonene vi kjenner fra tablet-PCer. Den 8,9 tommers skjermen er i bredformat, og kan roteres 360 grader rundt, samt snus slik at baksiden av skjermen vender ned mot tastaturet. Det, i tillegg til at skjermen også er trykkfølsom, gjør at du for eksempel kan tegne rett på skjermen, slik du kan med en PDA.

Flybook har også mulighet for å sette inn SIM-kort, slik at du kan bruke maskinen som en mobiltelefon. I stedet for å løfte Flybook opp til øret, bruker du den innebygde høyttaleren som mikrofon når du ringer til noen. Skulle du mangle tilgang til internett via kabel eller Wi-Fi, kan du surfe på nett via GPRS.

Er du mye ute å reiser, kan det være kjekt med GPS, som hjelper deg å finne frem til liten hjelper som finner veien for deg. Flybook har integrert GPS, som viser deg korteste vei til forretningsmøtene og guider deg når du er på byvandring.

Flybook, som først så dagens lys i begynnelsen av året, selges nå i en rekke land rundt om i verden. Norge er også på listen, og distribueres av det Hønefoss-baserte selskapet Xccess.

Det er imidlertid ikke bare bare å få hendene på et eksemplar av Flybook. Hvis du ikke har anledning til å stikke innom Xccess lokaler, må du ringe og avtale et salg personlig. Xccess vil da avtale at du treffer en av deres salgsagenter som de har rundt om i landet.

Amobil får opplyst fra Xccess at Flybook vil ha en pris på 15 400 kroner i Norge. Hvis du vil vite mer om Flybook, kan du besøke hybridmaskinens egen nettside.

(Kilde: Flybook, Xccess)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen