En mediespiller findressen verdig

(Klikk for større bilde)
(Klikk for større bilde)

At mp3-spillere er blitt et stilikon er gammelt nytt, men Meizu vet å friste en helt egen brukergruppe med sin nye M26. Dersom du ikke liker LGs Chocolate-telefon og Ipod Touch i fin forening er det bare å styre unna, for dette er mp3-spilleren som kombinerer disse og spiller det opp mot høy sigarføring.

M26 er egentlig en ganske ordinær PMP-spiller. Utstyrt med støtte for de fleste video- og musikkformater, TV-ut og Microsofts Play FX er M26 ikke ulik de fleste PMP-spillere du får i dag.

2,6 tommers trykkskjerm

Men noe skiller M26 ut. Prøv skjermen på 2,6 tommer. Denne har en oppløsning på 400 x 240 punkter, er berøringsfølsom, og er alt du bruker når du skal styre musikk og film. Under finner du én enkelt menytast som kun brukes til å ta deg til hovedmenyen når du måtte trenge det.

Bilder av menyen avslører også at M26 har innebygget radio og albumfunksjon, slik at du har mange forskjellige valgmuligheter når du først skal få tiden til å gå.

Praktisk å ha i bakhånd dersom Martinien er forsinket, og du kjeder vettet av deg mens du lener deg over flygelet og ønsker å få tiden til å gå fortere.

Usikkert om den kommer til Europa

Når M26 finner veien ut av fabrikkdørene og hva den da vil koste er usikkert. Foreløpig er spilleren kun kjent gjennom den kinesiske presselanseringen til Meizu. Om spilleren i det hele tatt finner veien til Europa er altså fortsatt i det blå.

Dersom den skulle vil vi komme tilbake med mer informasjon.

(Kilde: Engadget, Thegadgetsite, Imp3.net)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen