En liten blå kanarifugl til salgs

En liten blå kanarifugl til salgs

Kjært barn har mange navn. I dette tilfellet i alle fall tre. For K1 er også kjent under navnene KRZR og Canary. Bilder av telefonen har florert på Internett i månedsvis, så noen stor overraskelse er mobiltelefonen ikke lenger. Har du like vel ikke sett den før, så er den absolutt verd en kikk.

I bunn og grunn dreier det seg om to vesentlige endringer i forhold til originalen. Først og fremst når det gjelder bredden på selve telefonen. Dernest når det gjelder materialvalg. K1 er smalere enn v3, og har fått et overdeksel i farget glass. Det ser riktig lekkert ut, selv om vi må medgi at vi tar oss selv i ustanselig å tørke fingermerker av den speilblanke blå overflaten. På baksiden er det valgt en overflate som gir bedre friksjon og gjør at telefonen ligger stødig i hånden.

Vi skal selvsagt komme tilbake med en grundig test av telefonen. Til så lenge nøyer vi oss med å fortelle at førsteinntrykket er godt, og at vi i søk på nett finner den blå kanarifuglen til priser fra om lag 3.500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen