En kaffekopp med Cumshots

Jeg så for meg to - tre runde bord med fem bandmedlemmer med en øl hver, på pressekonferanse med Cumshots. Fem mørke musikere med noen plakater og en fet effekt for journalister å henge seg opp i. Kanskje en helstekt gris, og et band som kuttet av rykende svor og tygde mens de svarte på kjedelige spørsmål om sceneknulling. Og vel hjemme etter en pressekonferansen har jeg sikkert en hel gris av ferskt journalistkjøtt å fråtse i. Bare å kutte av de feteste svinekotelettene.

Jeg stiller opp på Last Train. To cowboyer sitter i baren med hver sin kaffekopp og leser tabloider, mens rolig countrymusikk durer i bakgrunnen. Jeg spør hvor jeg skal gå til pressekonferansen med Cumshots.

- Fyr løs, sier cowboyen som egentlig heter El Doom og spiller gitar. Freddie Tennessee kikker opp fra fra tabloiden borte i barkroken.

Pressekonferansen har begynt.

- Kaffe?

- Ja, takk.

Jeg har ingen spørsmål. Det stod pressekonferanse, ikke "en kaffekopp med Cumshots" på presseskrivet. Ingenting jeg lurer på sånn med det første. Disse gutta har gjort det meste og troner på VH1 sin liste over konsertskandaler foran for eksempel drapet under Rolling Stones-konserten på Altamont. Jeg tar meg en slurk. Det er stille. Jeg venter. Det må komme noen til. De er flere enn to i bandet.

Rett til Nord-Trøndelag

Alternativ tekst mangler
Cumshots ser i grunnen ikke skumle ut. Foto: Jon Herland

God kaffe. Så kommer den mørkeste av de alle, han som ble tatt av luften i NRK fordi programmet var for dystert. Den mørkeste og lengste, som skriver og synger "Praying for Cancer" på den nye plata, entrer baren med to trimma kjendiskoteletter. Kristopher Schau entrer kaffeslabberaset.

- Se det, jeg må bare tømme tarmen, sier Kristopher Schau alias Max Cargo, etter å ha kommentert noe av det nye interiøret på Last Train.

Siden jeg er pressen får jeg vel stille noen kritiske og fengende spørsmål.

- Javel, hva skjer?

- Nei, nå skal vi på turné. Ut av Oslo. Nå er vi utrolig gira på å komme oss til Nord-Trøndelag. Av en eller annen grunn er vi veldig populære der. Vi skal turnere fra 23. mars til 1. juni. Og så forhåpentlig spille så mye festivaler som vi orker, for så å fortsette til høsten når vi har fått litt oversikt over livene våres, sier El Doom.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen