En iPhone-penn som virker?

En iPhone-penn som virker?

At du ikke kan ha på deg hansker eller vanter når du bruker en mobil med en kapasitiv berøringsskjerm kan være et problem for noen. Særlig her i det kalde nord der vi i flere av årets måneder må ty til nettopp hansker for ikke å bli kaldfrossen på hendene.

Løsningen ser ut til å være å bruke en slags penn i stedet for fingeren, men til nå har det ikke kommet noen fullgode løsninger på markedet. Nye Dagi Pen er imidlertid spesielt utviklet for kapasitive berøringskjermer, og kan være den første pekepennen som virkelig fungerer bra, ifølge Technabob.com.

Pekepenn-produsent Dagi har flere varianter å by på som passer til ulike typer smarttelefoner, samt iPad. På produsentens nettsider kan du sjekke hvilke penner som passer din mobil.

Felles for de fleste av pekepennene er at tuppen er gjennomsiktig slik at det er mye lettere å treffe riktig når du skal skrive, tegne eller navigere på mobilskjermen.

Sendes til Norge
Dagi Pen selges foreløpig ikke i Norge, men er dette noe du klør i fingra etter å prøve kan pekepennen som passer din smartmobil bestilles direkte fra den taiwanske produsenten. Prisen ligger på rundt 20 dollar (USD) - 125 kroner - med fri frakt.

Her kan du kjøpe Dagi Pen til for eksempel Apple iPhone og iPad, HTC Desire, Legend, HD Mini og Hero, samt Samsung Galaxy S og Google Nexus One.

En løsning på problemet?
Den taiwanske nyvinngen Dagi Pen ser unektlig smart ut på bildene, men hvorvidt dette er en god nok løsning for kravstore smarttelefonbrukere gjenstår å se.

Stadig vekk dukker det opp finurlige løsninger til dette problemet. De hullete iPhone-vantene er ett eksempel, mens i Sør-Korea har iPhone-brukerne lagt en tynn frossen-pølse for elsk fordi denne fungerer godt som pekepenn til berøringsskjermenen, ifølge Tuaw.com.

LES OGSÅ: Diskriminerer iPhone kvinner?

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen